Η enLogic ιδρύθηκε το 1995 καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο δράσης με κοινό σημείο τις νέες τεχνολογίες. Σύντομα οι ιδρυτές της ήρθαν σε επαφή με τον ευαίσθητο τομέα των προϊόντων πρόσβασης για άτομα με προβλήματα όρασης. Την εποχή εκείνη τα σχετικά προϊόντα ήταν, είτε απροσπέλαστα, είτε ακόμα και άγνωστα για τους περισσότερους συμπολίτες μας, ενώ το εμπορικό ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο τομέα ήταν εμφανώς περιορισμένο. Οι βασικοί λόγοι για αυτό ήταν (και δυστυχώς κατά μεγάλο μέρος παραμένουν) αφενός η πολύ μικρή αγορά (τόσο ως πληθυσμός όσο και ως μέση αγοραστική δύναμη) και αφετέρου το υψηλό κόστος ενασχόλησης λόγω της εξειδίκευσης που απαιτούν τα σχετικά προϊόντα.

Χρωστάμε την τωρινή μας θέση, ως η μοναδική ελληνική εταιρία με υψηλή εξειδίκευση στις τεχνολογίες πρόσβασης, στον συνδυασμό κοινωνικής ευαισθησίας και νεανικού θάρρους που ώθησαν τους ανθρώπους της enLogic να αφιερωθούν στον χώρο αυτό. Στα χρόνια που ακολούθησαν βελτιώσαμε και πολλαπλασιάσαμε συνεχώς τόσο τη γκάμα των προϊόντων όσο και τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε άτομα με προβλήματα όρασης (μειωμένη όραση ή απώλεια όρασης), καλύπτοντας πλέον τόσο τον τομέα των τεχνολογιών πρόσβασης όσο και τον τομέα των βοηθημάτων καθημερινής διαβίωσης.

Στόχος μας ήταν και είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες με προβλήματα όρασης όσο το δυνατόν περισσότερα βοηθήματα, ώστε να διευρύνουν και να εμβαθύνουν το πεδίο των δραστηριοτήτων τους. Στο πλαίσιο αυτό διατηρούμε στενή επαφή με τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο μας και φροντίζουμε για την ελληνοποίηση και βελτιστοποίηση αρκετών προϊόντων.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας:
-    Είμαστε σε θέση να παρέχουμε και να υποστηρίξουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο στον τομέα των τεχνολογιών πρόσβασης, όσο και στον τομέα των βοηθημάτων καθημερινής διαβίωσης
-    Εκπροσωπούμε τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και διαθέτουμε τα προϊόντα τους στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.
-    Έχουμε πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις σε εκατοντάδες ιδιώτες, επιχειρήσεις, σχολεία, πανεπιστήμια και οργανισμούς μεταξύ των οποίων οι ακόλουθοι:

Όλα τα Ειδικά σχολεία για ΑμεΠΟ (Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Γιάννενα,Ξάνθη)
Σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑ)
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών
Φάρος Τυφλών Ελλάδας
Ίδρυμα Τυφλών Βορείου Ελλάδος "Ο ΗΛΙΟΣ"
Πανκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Σχολή Τυφλών Κύπρου "Αγιος Βαρνάβας"
ΙΕΚ Τειρεσίας
Πάντειο Πανεπιστήμιο,
Πανεπιστήμιο Αθήνας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πανεπιστήμιο Πάτρας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ηρακλείου
Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
ΤΕΙ Λάρισας
ΤΕΙ Σερρών
ΤΕΙ Αθήνας
ΤΕΙ Πειραιά
Κ.Δ.Α.Υ. Αθήνας
Κ.Δ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
Κ.Δ.Α.Υ. Πάτρας
Εθνική Τράπεζα
Τράπεζα της Ελλάδος
ALPHA Bank
ΟΤΕ
ΔΕΗ
ΕΛΤΑ
Βουλή των Ελλήνων
Δημοτικές βιβλιοθήκες
Δημόσιες βιβλιοθήκες